Професор Звездна Георгиева:Квантовата медицина и квантовата психология са науките на бъдещето

...
Професор Звездна Георгиева:Квантовата медицина и квантовата психология са науките на бъдещето
Коментари Харесай

Професор квантов психолог в среща-разговор с варненци за невидимото, което движи живота ни

Професор Звездна Георгиева:

Квантовата медицина и квантовата логика на психиката са науките на бъдещето и модерния свят

Проф. Д-р Звездна Георгиева е парапсихолог- феномен на България. Шеф на катедра по
квантова медицина и квантова логика на психиката към " Международна академия за нововъведения и
духовно развиване по света – Москва.
Член на интернационалната професионална асоциация по логика на психиката и комплементарна
медицина - Москва.

Звездна Георгиева идва от дълбокия веществен свят. Тя приключва първата си специалност  " Счетоводство и надзор ”. След това приключва в Софийския университет " Свети Климент Охридски ” " Международно комерсиално право " и " Социална и трудова логика на психиката ".

Малко по-късно Звездна приключва и Московския славянски университет със специалност  " Клинична логика на психиката “.
Над 30 години е продуцент и водещна свои духовни излъчвания " Да излекуваме духът със Звездна ”, а през днешния ден повеждам ново предаване в ТВ България-24 " Вселената и ние ”. към този момент като
професор по квантова логика на психиката.
Публикувала е научни публикации, които са излизали на 5 езика в света, в списание
" Международно научно списание за европейския интелектуален хайлайф “.

За тези години е провела и голям брой семинари и курсове за образование на духовно енергийни техники " Медитация и визуализация ”, за осведомително програмиране на тялото и лечение чрез силата на мисълта. По нейни думи е помогнала на доста предприемачи да препрограмират своя бизнес,финанси, здраве и персонален живот.

НА 24.07.- понеделник, ПРОФ. ЗВЕЗДНА ГЕОРГИЕВА ЩЕ ГОСТУВА ВЪВ ВАРНА!

НА БУЛ. " СЛИВНИЦА " 8 ОТ 16.00.Ч. ДО 19.30.Ч. ТЯ ЩЕ съдебна експертиза СРЕШНА С ЖИТЕЛИТЕ И ГОСТИТЕ НА ГРАДА, където ще дава отговор свободно на въпросите на присъстващите!

" ВЪПРОСИТЕ ОТ Върховен административен съд, ОТГОВОРИТЕ ОТ МЕН!!! " - КАЗВА ПРОФЕСОРКАТА!

ВХОД СВОБОДЕН!

 

Професор Георгиева твърди, че индивидът е тъкмо копие на Вселената! Той е микрокосмос от макрокосмоса:

" Той е дух в тяло, а не противоположното! Нашите чакри вибрират на честотата на съответния
цвят от спектъра на светлината, на аромата и на музикалния звук.

Квантовата медицина е клон на различната медицина, като лекува изцяло личността. В края на 20 век се роди квантовата медицина. Тя също се назовава и вибрационна.
Тази нова процедура се основава на концепцията за лекуване посредством сила. Квантовата механика обяснява материята в атомно равнище и по този начин ползва тези познания към логиката на психиката и биологията на индивида като енергоинформационно създание. Човекът е енергийно поле и информация, които си взаимодействат с външното поле на сила и информация. Така човекът е във безконечен контакт с вселената.

Квантовата медицина работи с енергийните кванти /наречени клетки/. Квантовото лечение възстановява електромагнитното поле и осведомително положение, което е било променено от разнообразни отрицателни трептения /мисъл-форми/.

Причината за заболяването се разчита върху информацията съхранена в клетъчната
памет. По този метод се откриват енергийните блокажи в тялото. Тези енергийни блокажи могат да бъдат от отрицателната сила на думите и мислите на индивида. При квантовата медицина се отстранява /изчиства/ на енергийно равнище блокираните кафези и по този начин започва само възобновяване и самолечението на тялото. Тоест, при квантовата медицина изцелението идва от вътре.

Това което казвате значи едно -революция в медицината. Да разбираме ли, че е
допустимо да се лекуват и нелечими досега заболявания, като рака да вземем за пример?
Квантовата медицина, посредством препрограмиране на отрицателните модели на мисълта в позитивни може да излекува и най нелечимата болест. Квантовата терапия предлага холистичен метод, като преглежда признаците и аргументите за проблемите на болесттите при индивида. При квантовата медицина, когато се лекуват аргументите за проблемите автоматизирано се лекуват и симптомите.

Квантовата медицина слага висок акцент тъкмо върху позитивната мисъл и
позитивните страсти на индивида, които играят значима роля за лечените му. Главна роля в лечението посредством квантовата медицина е самото свързване на частицата и вълната. Лечение на стрес и болки от неразрешени проблеми могат също до се лекуват по този способ. Спомените ни от болки и неразрешени спорове се съхраняват в биополето и са първа причина за нашите заболявания.

Ако желаеме да си излекуваме проблемите би трябвало да използваме квантово енергийно
лекуване. Чрез препрограмирането на предишното и на кармичните болести могат да бъдат излекувани по този метод болесттите. Затова квантовата синхронизация сменя
резонанса на болната клетка със резонанса на хубавичко /така се лекува болестта/. Днес тя се употребява наедно с формалната и източната медицина. "

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР